<link rel="me" href="https://www.blogger.com/profile/15759526730637571626" /> <link rel="openid.server" href="https://www.blogger.com/openid-server.g" /> <!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head> <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d791231596616805767\x26blogName\x3dWanie+Floogies+World+%E2%9C%89\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://mrsannoying.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mrsannoying.blogspot.com/\x26vt\x3d-3234196099955690091', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
HOMEABOUTMISC


Wednesday, 6 June 2012
Hang out :)

Eh , hi and salam sejahtera dan Assalamualaikum to awak awak awak awak dan monyet tuu . Eh , nak tau takk ? Hari ni cek pi jumpa si mamat Iddin tuu aih . Our first date . Takk ade lahh gerun mane . Tapi , muka die tuu , boleh tahan lahh ngeri nyee :3 Heeee~ A'am pon same dooo . Muke macam bapok orang . Suare mereka ? Takk payah nak cakap laa dah memang takk boleh nak cakap sebab mane boleh cakap dekat sini taip jea boleh kan ? Aih , merepak dah . Suare diorang BESAR . Kejut boboy :3 Tapi diorang memang masok air nooo . Sporting tahap petala kelapan . Kitorang citer citer laaa . Mase mule mule memang malu sebab cek sorang pompuan noo dekat situ~ Cek dah terbayang dah camne kalau cek nii kene rewang dengan den den semua nii . *Rewang = rogol . Sorry , ade unsur 18sx di sini yee* Then , kitorang pi laa dekat Kedai Amir . Kitorang chill dekat situ jap . Then , satu jam kemudian ... Kami pi Library . Aku tengok diorang buat hw . Rajen betoi anak mured aku nii . Hurm , lepas tuu , tetibe aku dengar ade orang panggil name aku . Then , aku buat dek jea . Dan , teroskan keje aku . Then , denga lagi ade orang panggil nama cek . Cek dengar ade bunyi budak menangis oii . Cek seram dah . Cek bangon . Rupa rupa nya cek mimpi aih :D Hahaha . Kbye~

Tuesday, 5 June 2012
Idin :)

Hello and Assalamualaikum :) Harini post berkisar tentang Muhd Izzuddin . BFF aku . Okay , nak start tang mane nii ? Okay lahh . Start dari sini . Aku kenal Idin dekat Facebook . Ade laa kisah nye . Takk payah citer lahh ye . So , hari hari kitorang chatting . Then , sampai satu mase nii , tetibe ade satu mende nii datang masok dalam jiwa aku *cewah ayat skema habes* Okay , kite sambong . Mende yang datang tuu namenye PERASAAN SUKA :) Hell what . Then , one day nii otak aku nii ape bende dah terkena virus HINI lahh kot pegi kasi tau Si Idin nii yang aku suke die . Lol~ Time tuu memang piker " Alaaa , bukan selalu muke aku nii tebal , watlek jea lahh " Dan , reaction die time tuu hanye nii --> ??? And what ? Dekat rumah memang time tuu rase macam nak sepak terajang si mamat nii . Siket punye penat aku rendahkan ego aku just nak kasi tau kau pasal bendalah yang entahpahapentah nii . Dan , time tuu hanye mampu kecewa kan diri then continue chit chat macam biase . *Tapi tuu dulu kay . Zaman tok kaduk dulu . Sekarang dah takk dah* Okay , nak share siket lahh pasal perangai die nii . Die jenis yg gile gile . Sporting of course . Handsome ? Eeeeehh , mestila~ *Puji sebab die kawan aku jea , hahaha* Die jugak jenis yg kuat makan . Die takk tinggi sangat . Die suke band Maroon 5 kay . Die suke makan Nasi lauk ape bende tah . Aku lupe dah . Selain Aten , die jugak lahh tempat aku luah semua air liur basi aku dekat die . Takk kire lahh air liur tuu rase payau kea , manis kea , masam kea semua aku share dengan die . Takk boleh citer banyak sangat pasal die . No no no no *angkat jari telunjuk gerakkan kiri kanan* He's mineee ! Awak , awak , awak dan awak takk boleh curik die sebab die kawan saye selamanye . Sape nak , bayar 50 sen :) Hahaha kidding . Kbye~

Sunday, 3 June 2012
Gelagat Mereka

   

Salam sejahtera semua :) Nak cerita siket . Gamba atas nii time kitorang dekat rumah Suraya Amin . Kemain seronok lagi diorang . Haha enjoy with those photos !


                             






Hahaha yeah . Done about them :) Itula aksi aksi diorang . Banyak lagi sebenarnye .Tapi , malas nak letak gamba banyak banyak . So , memang takk boleh lupe time nii . Enjoy habes ! Yang ade dalam gambar nii : Cebol , Syuhada , Capamiey , Era , Wan , Nad . That's all . Kbye~


Only She :)


Assalamualaikum and Hi Peeps :3 Maybe aku dah penah promote die dekat sini :) Tapi , harini nak promote lagi . Die Ain . Ain Aqilah her full name . Budak Shah Alam . Budak gile gile . She's the best friend ever I had after Fatin Izzati :) Yes of course lahh aku sayang die . Die comel . Sporting , takk lupe kawan , baik , selalu rindu aku :) Die jenis yang open minded . Setia dengan CRUSH die :D Heeee~ Aku takk tau die tinggi kea takk . Tapi aku rase tinggi . Lagi ape erk ? Hurm , die jenis yg hormat orang tua , yes of course lahh die hormat ken :) Btw , nak tau takk ? Ain sayang aku dohh :* Hahaha saje nak bangge siket . Kbye~

Zatul came back :3


Hey peeps ;3 Budak yang aku bulatkan tuu lahh Zatul . Ingat die takk ? Mesti takk ken . Dulu , kitorang pernah takk bertegor sape selama berape bulan entah . But now , we're like old we :) Kitorang dah berbaik kay ;p Jangan jealous . Siket punye lahh penat aku tunggu die add aku dekat Facebook , last last harini ( 2nd June 2012 ) die add aku jugak :D Punye lahh happy aku harini . Aku sayang die :* Kbye~ Anyway , she's taken kay . By Hazim :)

Sunday, 27 May 2012

 
Hello :) Kenal kan nii sape ? Ini lahh aku . Bile boring , camera lahh aku carik . Dan , inilah hasilnye :) Ohooo . Jangan terkejot . It's part of my job . Eheee~





And here . Me again . Takk boleh nak kate ape dah . Sorry guys :/ Nampak takk tudung tuu ? Agak agak korang lahh ken , senang kea susah nak bentok menatang tuu ? Okay , frankly typing , it's just sooo hard to bentukkan mende tuu kasi elok . I think , enough for now . Kbye~ Assalamualaikum . 

Friday, 25 May 2012
AMIRA RIDHWAH :)


Hey :) So , this is AMIRA RIDHWAH . Comel ken die nii . Amira Ridhwah nii sape ? She's my lovely adopted sister in TAKISS :) HAHAHA . Die baik kay . Die takk macam Form Atas yang lain . Die takk suke perli perli segale bagai nii . Die tinggi . Tinggi giler . Orang tengok pon kene dongak . Eheee~ Tadi die cium orang . Tapi , die kene tunduk lahh :D Dan aku , kenelah jengket siket . SIKET jea ! Heee~ She's sweet 6teen . Currently staying at Meru . Die baru broke up dengan balak die yang entahpahapentah tuu . Sorry Kak Mira :/ Done about her boyfie . Die suke kasi advice . Always support me . FYI , jari die cantik . Panjaaaanngg -.- Die seorang yang sangat sporting , penyayang (penyayang sangat lahh) , simple orangnye , suke senyum , understanding DLL . Panjang nii kalau nak cer pasal die . Enough to tell you that  i love you kakak :*




HIM .

Hi and Assalamualaikum Peeps :3 Lame dah takk jengok bloggy nii . Dah nak berhabok dah :) Ehee~ So , ini cerite pasal sorang mamat dekat sekolah aku . Takk sangke die berubah cepat gilaaaa o.O Die same macam lelaki lain . He's like to playing playing girls hearts :) Takk nak berubah ! Die dengan member die same jea . Ape nak jadi lahh diorang nii . Cube main hati harimau kea , singe kea , ini takk . POMPUAN jugak yg di kejarnye . Please change awak . Change for good . Change for Allah . Change for yourself . Change for us . Study first . Then couple @ married life . Up to you . So , done about him . Kbye~

Saturday, 12 May 2012

Assalamualaikum and Hi Peeps :) So , what's going on in your life ? Being great ? Or down ? Keep moving on your life . Okay . Nak cerite pasal Mother's Day nii . Like My Abang said : Mother's Day is for Christians ONLY ! So , kite takk patot sambot . MOTHER'S DAY IS EVERYDAY okay ! Jangan lahh bile Hari Ibu datang , baru sebok nak update status pasal kite sayang Mama lahh . Ape bende lahh . Jangan lahh sayang Mama awak tuu bile Hari Ibu jea . Bile org tegor , buat muke macam mintak baldi jea . Ape kebangang sangat die tuu ? Ish -.- Errr , sorry for being too emotional :D Eheee~ I'm done typing . Chow :*

Friday, 4 May 2012

Hello and Assalamualaikum guys :3 I'm back . So , ingat lagi takk dekat Tasya & Wan ? Urgh , budak 2 ekor nii memang cibai awaaak ! Die kencing kitorang dohh . Kate pindah , tapi takk jadi . Siot aje lebih . Kitorang pulakk siket punye lampi boleh takk faham . Apela~ Btw , lakonan diorang memang kaw kaw menjadi lahh . THE BEST ACTRESS . Boleh masok ABPBH nii :)) Eheeee~ Punye lahh penat aku beli hadiah untok Tasya tuu . Tapi , takk pindah . Nasib baik mase minggu tuu birthday die . So , kire tukar lahh . Present birthday pulakk . Okay . Dropt the subject about them . Chow :)



Saturday, 28 April 2012
Wan & Tasya :*

Hello and Assalamualaikum guys :) Lame takk update . So , ini 2 ekor member aku yg nak pindah tuu :'( Watch this :-






So , ini WAN . Die nak pindah dekat PJ . Jauh ken ? Hurm , jadi budak bandar lahh die nanti :( Ahaaa~ Cantik takk diaa ? Err -.- Aku tanye nii , jawab lahh . Sepak masok loji kang . Die nii lawak . Aku suke bile die GELAK :* Die hitam . Tapi , manis :) Takk tipu k . Aku sayang die . Die nii lawak . Die suke gelak . Die 14 tahun . Kelas yg ke-4 dari ke-5 . Seronok kawan dgn die . Before nii , die tinggal kat Sungai Sireh . Kot lahh . Takk berape nak pasti :) Kami rapat sjk tahun nii . Takk ahh rapat sangat . Tapi , boleh lahh rapat nye :/ Name penuh die : WAN NUR AMIRA binti WAN KAMARUZAMAN . Kot ;/ Name bapak die aku takk igt . K , tgk yg nii pulak :-



Ini pulak Tasya . Haaa~ Die COMEL k :* Aku sayang die jugak . Kami boleh di katekan rapat . Die 14 tahun . Die jenis yg boleh di katekan COOL lahh jugak . Die seorang perempuan :)) Heee~ Seronok kawan dgn die nii . Die nak pindah SMK Rantau Panjang @ SMKRMM . 2 orang nak pindah :( Aku nak pindah jugaaaaaaaaaak ! Die takk pentingkan diri sendiri . Die takk kesah kawan dgn sape . Die rapat dgn budak atas nii (WAN) . Die class last . Tapi , die tetap PANDAI . Taraf tidak membezakan antara aku dan dia . Cewah~ Poyo siot . K , dah takk tau nak cer ape . So , baik aku blaaa :))Kbye~ Assalamualaikum :*

 

Saturday, 17 March 2012


Assalamualaikum :3 Hello there .
This is Kak Chik . Hi Kak Chik . Aku rindu kau lahh :') Bile nak balek haa
budak busuk ? 
Bile nak dengar story aku nii ? Bile nak gadoh ngan aku ?
Bile nak sakat aku ? 
Bile nak buat aku jealousy ? Sumpah aku rindu kau gile gile :3
Kak Chiikkkkk :* Aku sayang kau . Cepat laah baliiiiiiiiiikkk !!
Nak dengar nasihat kau yg 
boleh dipakai dek akal plus nasihat kau
yang bercampur sarkastik . Aku rindu semua tuuuu . Kau sorang jea yg faham
situation aku dlm family kitee . 
Nak harap kan MAK ? Haram lahh .
Dah lame takk IM-ing ngan aku Chikk . 
K chow .

Thursday, 15 March 2012


Hello and Assalamualaikum . Aku broke up dengan Ejaz k . Kejap gilaaa ken ? Takk sampai 1 month pon ;)) Hurm , sumpah aku rindu die sekarang . He's gone Wanieee .____.
Rase cam takk caye pulak ;/ Kay , shut up ahh korang !
Hish -.- APTB~ Bile time aku dah start suke die (siket) ,
time tuu lahh nak jadi itu ini . 
Allah tak redha :) Yes , Allah takk redha !
AHAHAH ;D K lahh . Chaw !

Wednesday, 14 March 2012


Assalamualaikum :3 WANIE love ATEN 
Itu fakta k .You've to know that Aten ;)) Aten menyeronokkan .
Kengkadang buat org giler bile layan die nii .


Wanie dengan Bella dan juge Bear Bear busuk Bella tuu :* Eheeee~

\

Hurm , dengan budak mentel nii lagi . Yamen ;))

So , itu aje gambar yg aku masokkan time kami hang Takk suke takk yah kutok lol~
Senyap senyap dah lahh ;p Sepak masok loji kang !
K chaw !


Tuesday, 13 March 2012
(Y)ѦMΣN ♡

Hello Hello :3 So , this is YAMEN or YAYA . Die nii busuk !
Eheee~ She is my lesbo :* Die gedik . Die mentel . Die masok air longkang . Die lawak .
Die comel . Die cantik . Aku suke kawan dengan die . Eh ! Aku bgtau jea lahh lol . 
Lantak aku lahh nak batak kea takk nak ken ? Urgh -.-
 Sambong balik .Die sangat sporting . Die dah matured . 
Nak gurau lebih lebih pon macam scary jea .
Sebab .. Entah lahh ;/ Suke die ? ADD lahh die . Nah ! 
Acc Facebook Yamen : http://www.facebook.com/yamen.shahrizal
Naaaa , dah add ? Cepat nye ;)) Die stay kat SU . Study pon kat situ gak .
Die cekeding . Macam cicak kobeng ;)) 
Cetttt .____. Cicak kobeng 
camne erk ? Etheee -.- Mengarut jea . Kay lahh . Habes pasal minah busuk nii ,
kite tido lahh erk ? Chaw !

W Λ Λ/ | T Δ ♥

Sudah diketahui umum bahawa WANITA adalah GOLONGAN YANGMUDAH sekali TERPENGARUH dan KALAH oleh GODAAN DUNIA . Kerana sifat semulajadi wanita mempunyai NAFSU 90%  melebihi akal . Cinta dunia atau gila dunia ialah sifat mazmumah yg paling BAHAYA . Cinta dunia juga menghilangkan daya kewarasan(kekuatan) , fikiran dan jiwa . Apabila seseorang itu mencintai dunia , ia sanggup melakukan apa sahaja .
Dunia yang diburunya ialah yg berupa HARTA . WANG RINGGIT .PANGKAT .NAMA .KEISTIMEWAAN DAN KEINDAHAN . 
Alangkah malang dan ruginya kita jika asih membiarkan diri terus
bergelumang dengan dosa dan noda .


Monday, 12 March 2012


Hello Hello Ain :3 Sape suroh buat story pasal aku
 dekat bloggy kau ?
Kan dah ene balik . Nak carik gamba yang lagi COMEL , tapi ..
takk jumpe ;( Sokay , takk kesah ahh -.-
This pitcha cute rightio ? So guys , ini lahh Ain Aqilah ;))
Rase , aku pernah ngumpat die dekat Blog nii ken ?
Urgh --; Whatever ! Ain kawan aku yg BAIK kay .
 Ain Ain Ain . Aku 
puji kau niiii ;D Weeee~ Die comel . Cantik apetah lagi . 
Die sporting .
Kengkadang , die lawak jugak ! She could be a joker maybee ;D
Die baik jugak . Die seorang perempuan yg mempunyai 2 mata .
1 hidung . 1 mulut . 2 telinga . 2 tangan . 2 kaki . 1 badan .
Dan semua yang Allah bagi kat dia . 
Die romantic jugak huh --; AHAHA .___.
Cetttt ! Ini memang lawakk -=- I think , I should be your Best Friend Ain ;D
Sorry ._____. *Dengan muka takk malunya , aku mintak jadi BF kauu :p
You're fantastic okiedokie :* ILY Ain Aqilah :*

Sunday, 11 March 2012

Ejaz , tadi aku rindu kau kay . AHAHA ;D Macam lawak jea . Die okay gak ken . Tapi , masih kureng caye lahh yg die nii TAKK PLAYBOY . Kartun betol~ He's like childish huh -.- C O M E L  :p Lawaaakk ! Kay , die takk lawak lahh .
Udud . Hurm , die comel . Tapi ... die cam ngade ngade siket ;))
Ihsan ? Lame takk tegor die . Macam pelik jea die tuu~
Ouh . MAKIN MATANG KEN ? SO , TAKK LAYAN BUDAK CHILDISH 
MACAM AKU NII . KAY , FINE :3
Ramai EX SKBB dah kerek semacam jea sekarang .
ZAIM sangat sangat KEREK hm .
Kay , chaw !


Saturday, 10 March 2012



  This boy who has been stealing my SINGLE word from my life :)
Hello Ejaz -.- I'm Wanie . Do you still remember me ?
Of course you have to remember me !
Kay , I'm still can't to like him . I'm trying . But I can't .
Boy , sorry . So , please make me to liking you -.-
Haish , susah nyee . I'm still can't forget THAT BOY .
Susah gilee nak lupe die .
Ape boleh buat ? Dah itu feeling aku dekat kau Ejaz .
Takk boleh nak buat ape lahh ken ?
Kay , Insya-Allah aku akan suke kau :D Cewah !
Poyo gilaaa AYAT AKUU .___.
Chaw !


Hello Hello ;3 Kay , aku nak bgtau nii . Aku remove Iddin kay :) Mulemule rase hebat sebab aku dpt reove die . Tapi , lepas seminggu tuu , rindu melanda :( Ape boleh buat ? Terpakse pegi kat Album , usha gamba die sorangsorang . Macam org meroyan jea . Makin aku cube nak lupe die , akin rindu pulak . Sorry , mood jiwang nii :) Takk tau nak luah kat sape . Luah kat jiha , tapi die buat dek aje ! Nak luah kat Aten , rase malu pulak ! Iddin , i'm sorry . Aku remove kau tanpe aku bg sebab yg bertauliah . Aku remove cenggitu jea . Harituu , die ade IM dgn Aten . Aten taip cenggini :-


Aten : Sesuai lah kau ngan Wanie . Wanie pon pendek .
Iddin : Langsong takk sesuai . Die tuu sape ? Takk kenal . Arap maaf .



Gile sedih time tuu :'( Rase cam nak ngs pon ade . Ape boleh buat ken ? Org dah lupe kat kitee . Soory bro :(((

Tuesday, 24 January 2012
Zatul


Okay . This is Izzatul Aqilah . Seriously , aku kene remove dengan die dekat Facebook . Reason ? Aku sendiri tak tau . And , hanye die jea yang tau . IZZATUL remove aku kay . Kau tau takk ??! Err -.- kay fine ! Kalau kau nak buang aku jaohjaoh boleh . Tapi , bersebab lahh baii :) Sangat takk matured --' Hurm , Izzatul . Hope kau bace bendalah nii . I have only 3 words to say : 

NUR HAZWANI BT. MOHD TAUHID
sayang sangat sangat

IZZATUL AQILAH BT. MOHD AMIJAR

Aku dah anggap kau macam sibling aku sendiri kay . KENAPE BUANG AKU ?

I'm done . 
Lots of love , Wanie .

Friday, 20 January 2012
SEORANG AYAH ♡

Ape rasenye ade abah ea ? Teringin sangat :) Mase awah ade dulu , takk sempat nak manjemanje dengan arwah . Selalu mengelak kalau arwah datang dekat Wanie . Menyesal -.- Dah dekat 2 bulan takk pergi kubur arwah . Kesian abah :') Abah seorang yg caring . Abah jugak baik orangnye . Rindu gilaaaa dekat DIA ♡ 




WANIE SAYANG ABAH sangatsangat 

Lol , Wanie :')


Thursday, 29 December 2011

2 GUYS :-



This BOY again :D Ihsan . LELAKI ini menarik perhatian aku lahh :0 HAHAHA -.- Aku suka die . Kot ? Hurm , forget it . Tetibe In The Mood  pulakk nak cerite pasal die . Korang rase die ROMANTIC takk ? Haa -.- Cepat teka . Cepat . Cepat :D Okay . Takk tau nak describe die macam mane . Kengkadang , die L A W A K jugak . Dengan die , aku rase DIHARGAI . Erk ;/ Poyo nye aku :p Wahahaha Hurm , tapi die takk S O M B O N G . Die suke L A Y A N aku . Kengkadang , die macam tautau jea yang aku tengah boring :) I have one story . This :-





































































































Jeng . Jeng . Jeng . Jumpe lagi kite ken ? HAHAHA -.- Okay . Cer pasal guy nii pulakk :-



Bapak gedabak kan gamba nii ? Haaaaaa -.- So , This is IZZUDDIN or IDDIN . Hurm , die jugak menarik perhatian aku :0 Aku suka die . Masih suke kea ? Hurm , itu hanye HATI aku jea boleh jawab :D Btw , die dulu C O M E L tauu :) Badan die C O M E L include his FACE :) Iddin !! Aku tengah kutok kau nii :DD Heeee~ Die S P O R T I N G . Die suke layan PEREMPUAN . Die Handsome . Bagi aku lahh o.O Actually , takk terlalu handsome dan takk terlalu buruk . Sebab itu aku SUKA die :0 HAHAHA -.- Pengakuanku teramat jujur lahh --'

Okay , I'm done with this 2 guy :D
Chaw ! Lot's of love , Wanie -.-




How many Idiots here ? Weeee~


Haa ! Wanie & Qila . Qila seorang BUDAK yang takk suke diambil gambarnye :) Takk tau pulakk reason die ape :)


Ini pulakk Wanie & Zatul . Hurm , die kengkadang macam budak kecik . Die suke diambil gambarnye . Same with me :DD 


Kalau korangkorang perasan lahh kan , gamba nii kabor . Except 1 person . MIRA :) Cer tengok bebetol .


And this , my bestie :) FATIN . Otak die same dengan aku ;)) Kalau bab pelajaran takk kot ? HAHAHA -.- Lol~ FATIN IZZATI bt. KAMARUDIN . Name yang sedap ken ? Hurm , die baik . Die C O M E L . Die C A N T I K . Die  L A W A K . I Love Her so Muccchh :* 


And , here . This is 5PEARLS . From the left : Aten or Fatin . Wanie . Amira or Mira . Aqila or Qila . Andd , Izzatul  or Zatul .


5PEARLS FACEBOOK ;-

Wanie : http://facebook.com/waniemt
Aten : Fatin Izzati
Zatul : Izzatul Aqilah
Qila : Aqila Hussain 
Mira : Insyirah Ebat







A Little Story About FATIN LIYANA ♪ :-


This is Fatin Liyana . Cute rightio ? Heee~  See this :-


Seriously , I Love This Awesome Picture :DDD Gaye die . Tangan die . Argh -.- I Love EVERYTHING in this GORGEOUS PICTURE !!

HONEYKOYUKI.BLOGSPOT.COM <-- This is Fatin Liyana's blog :) Check this out ey --'


Hurm , no comment for this picture ;)) Btw , this is cool :DD 

FATIN LIYANA -.-
 THIS IS FOR YOU :- 


Macam lahh boleh dengar Fatin Liyana tuu :D HAHAHA -.-

Okay , I'm done -.-

Lot's of Love , Wanie :D



  



Monday, 26 December 2011

A little about HER -.- Here .


Gedabak kan GAMBA nii ? HAHAHA -.- Lol~ This is FATIN SYAFIQAH . Or , her glamour name is Ateyn . She's QUITE Cute and Gorgeous rightio ? Heee~ She's my Bestfriend in TAKISS . She's a nice person . Sporting ? Little -.- Weee~ Tengok MOOD die lahh --' She was born on ... Err -.- 07.061998 . Maybeee -.- HAHAHA ._. She like to SCREAM o.O Aku anggap die like my OWN SISTER and my BESTFRIEND . Tapi , die takk tau lahh :D Shes like pink . Jambu gegiler ken ? HAHAHA -.- She's like talking Nonsense . She's also CRAZY ey --' Heeee~ She's a beautiful person . Sometimes , she understand my feeling . Btw , easy to talk with her . She's ready to hear my STORY . I Love You Ateyn </3 . Kau sayang aku takk woii ? Weee~

Okay , I'm done .

Lot's of love , Wanie -.-




Saturday, 24 December 2011

Something about me :-



This is me :D WANIE's here . When I in Gred 6 .  Aku pengawas tauu ;)) BAIK punya PENGAWAS . Heeee~ Lol~


Haa ! This is FATIN and I -.- My bestie -__- Gangster takk ? HAHAHA -.- Lawak time nii :D Unmatured ._.


Me again ;)) With my brother's Nikon . At my sister's room . When I was 13 . I had my first .... ?


HAHAHA -.- Lol~ Seriously , childish . At my brother's house . Birthday Party his first son . Woah ! Lawak . Lawak :D 


Okay . I'm done -.-

Lot's of love, Wanie -__-











Hello Strangers :)

Wanie Floogies .

My Job

Tweeting Facebooking Blogging Praying Enjoy Music Baby sitters Wife to be Caprice